Winkel

In deze bijzondere tijd van transformatie, is het fijn om ondersteuning te krijgen door persoonlijke begeleiding individueel of in groepen. Wat zeker ook ondersteunend en bekrachtigend is zijn edelstenen en mineralen. Je kunt ze dragen of op een nadere manier inzetten.
In onze webwinkel vind je het gehele aanbod.

Welkom in de Winkel van Akkelien Medina.

Meditatie-album & online cursus

Meditatie-album

Wil je onrust makkelijker los laten & je verbinden met jouw innerlijke rust?

Dit meditatie-album neemt je mee in een reis door je lichaam naar een bepaald gevoel en ervaring zodat je die kunt onderhouden. Ga  een samenwerking aan met je hele zelf. Je Lichaam, Ziel en Zijn. Je leert je je lichaamstaal voelen, de signalen begrijpen en er naar luisteren. 

21 dagen Zelf Zorg

Wil je meer doen met
Zelf Zorg?

Met de online Zelf Zorg 21 daagse word je 21 dagen lang online begeleid om te leren goed voor jezelf te zorgen door meditatie, yoga en andere oefeningen voor bewustzijn van je lichaam en energieveld. Oude patronen mogen worden doorbroken en nieuwe komen er voor in de plaats.

In een groep samen Zijn

Verdiepingsdagen

Start: 2021

Binnenkort vind je hier info over de verdiepingsdagen die op een zaterdag om de 6 weken worden gegeven.
De thema’s zullen gaan over de nieuwe energie. Je merkt de grootse verschuivingen in je leven al een tijd. Je wordt uitgenodigd om op een andere manier te gaan  observeren en een nieuw fundament in jezelf te gaan creëren. Vragen waar we mee gaan werken zijn bijvoorbeeld: Hoe doe ik dat? Waar is het veilig voor mij? 
Deze verdiepingsdagen zullen je hierbij ondersteunen en je nieuwe richting geven.

Cursus Magische intuïtie

Wil je graag meer bezieling en richting in je leven?

Dan is deze cursus speciaal voor jou! 

Magische Intuïtie is een ontzettend fijne manier om vanuit positiviteit je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. Je leven zal op het gebied van relaties, dromen en verlangens op een waardevolle manier veranderen.

Start: Januari 2021

Agenda:

Iedere maand kun je zelf magie creëren door het volgen van een workshop.
Diverse thema’s komen voorbij met de energie van bewustwording, verdieping, verbinding en klank.

Scroll naar top