Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Healing Meditatie Cirkel

12 oktober @ 19:30 - 20:45

Wil jij je innerlijke Lichtkracht, vergroten en verhogen zodat je met meer gemak door deze intense tijd van angst, pijn en andere onrust heen kunt bewegen?

De Healing Meditatie Cirkel geeft je hier een prachtige mogelijkheid voor.

 

Deze tijd vraagt je om naar binnen te keren en jezelf te helen. Jezelf vrij te maken van alles wat je blokkeert om de zachte roep van je Hart en Ziel te horen. Zo alleen kun je vrij worden van angst.

Om te helen hebben het lichaam en de ziel te verbinden en dat kan alleen door de reis naar binnen te maken. De reis naar binnen is een waardevolle reis waardoor je de blokkades die daar liggen opgeslagen kunt aankijken, doorvoelen en omarmen zodat je jou als vanzelf weer los kunnen laten.

Velen gaan nu door de donkere nacht van de Ziel. Daar waar het duister lijkt. Ik noem het zelf ‘door de diepere krochten van de ziel gaan’. De dimensie van angst, pijn, verlatenheid, onderdrukking en depressiviteit.

Door onder begeleiding een reis naar binnen te maken en deze donkerte aan kijken ontstaat er heling en kunnen de sluiers van angst, pijn, stress en andere onrust wegvallen. Dan is er ruimte om jouw innerlijke wijsheid, intuïtie en de Liefde, de Ziel die je bent volledig te voelen en ervaren.

Op dit moment komen vanuit de Aarde en het Universum heel veel licht/ hogere trilling van bewustzijn binnen die de mens naar een hoger bewustzijn brengen.
Er ontstaat letterlijk een Nieuwe Aarde en wij als mens zijn daar volledig mee in verbinding.
We maken de verschuiving van de hoofd/ego naar het hartsbewustzijn.
Dit brengt veel onrust in onze binnenwereld.
Emoties, angsten, gewenning in het lichaam om de frequenties aan licht/ bewustzijn binnenkomt te verwerken, pijn en andere onrust.

In deze Healing Meditatie Cirkel ga je een innerlijke reis maken door je lichaam en energieveld om jezelf te helen en jezelf klaar te maken voor de Nieuwe Aarde. Ook wel de 5e dimensie genoemd of het Hartsbewustzijn.

Een innerlijke Helende reis om jouw persoonlijke lichtkracht te verhogen en vergroten. Door helende meditaties waarin we gaan werken en healen met de nieuwe lichtfrequenties en coderingen word er op diepere lagen in jouw lichaam en energieveld gewerkt.

 

Wat ga jij ervaren?
*Een goede gronding/aarding in de nieuwe lichtfrequenties waardoor jouw lichaam beter de nieuwe energie kan integreren.
*Je lost blokkades op en komt weer in een nieuwe flow van gezondheid, liefde, geld en relaties.
*Je opent je voor je Zielsfrequentie. Het pad van je Hart/Ziel.
*Je opent je om grenzeloos te ontvangen.
*Bescherming om beter door deze intense periode te bewegen.
*Een boost in je immuunsysteem.

 

Wekelijks komen we in een Healing Meditatie Cirkel van licht bij elkaar.
Ieder maakt daar een persoonlijke innerlijke reis van bewustwording en heling.
Ervaringen delen we met elkaar na de meditatie. Als boodschap, inzicht of ondersteuning trekken we nog een orakel kaart.

Dinsdagavond van 19.30 tot 20.45 uur.
Locatie in Leeuwarden
Deze Healing Meditatie Cirkel is € 12.50 per avond.
*Je kunt ook een strippenkaart van 5 x nemen met korting. Je betaald dan € 58.-
De strippenkaart is 1.5 maand geldig.
Deze kun je niet via de winkel kopen. De strippenkaart vraag je aan via  info@akkelienmedina.nl
Kan ook via het contactformulier onderaan de website.

* Liever contant betalen? Dat kan ook.
Aanmelden gaat dan ook via
info@akkelienmedina.nl
Kan ook via het contactformulier onderaan de website.

LET OP PERSOONLIJKE NOTE:
Als sensitief persoon ervaar ik de energieën van mensen en wereld om me heen intens.
Dat is iets wat ik weet en mee om kan gaan. Wat echter nieuw en heftig is voor mij is mijn lichamelijke reactie in het dichtbij zijn van de mensen die gevaccineerd zijn. Door het uitademen van Proteïnespikes krijg ik pijn in mijn borst en hart. Dat deel heb ik nog te helen en mee om te leren gaan. Hier wil ik mezelf de tijd voor geven. Daarom kan ik tijdelijk niet persoonlijk werken met mensen die gevaccineerd zijn. Ik vind het heel jammer maar het is voor nu helaas zo.  Uiteraard ben je van harte welkom in de community het Lichtveld, de afstand behandelingen of de online cursussen die je in de button Magische Workshops vind. Dankjewel voor je begrip.

In Liefde Akkelien Medina

 

Koop een belevingskaartje >>>

 

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
19:30 - 20:45
Evenement Categorieën:
, ,
Scroll naar top