Yoga- Meditatie

Chakra Yoga
Chakra’s in 2022

Toen ik in 2007 voor het eerst hoorde over chakra’s was er nog niet heel veel oor naar in mijn omgeving. Zeg maar niemand wist wat het was. Echter was ik er behoorlijk door gefascineerd. Hier wil ik alles van weten weet ik me te herinneren.

Wat een Magische wezens zijn wij en we hebben er maar weinig besef van.
Gelukkig is dat de afgelopen jaren heel erg veranderd. We worden met z’n allen al maar bewuster en van chakra’s heeft nu bijna iedereen in mijn omgeving nu wel gehoord.

Ik was onbewust altijd al met energie bezig. Voelde en ervaarde zoveel in en om me heen maar had wekelijk geen idee dat ik dat ontving vanuit mijn chakrastelsel en aura.

Het chakra stelsel is de boodschapper die energie aan ons vertaald.
Het is een magisch veld aan energie met alle mogelijkheden er in aanwezig.
Naast de 7 basis chakra’s langs e wervelkolom zijn er veel meer energetische velden verbonden met de Aarde en het Universum. We zijn er helemaal mee verbonden. Hoe gaaf is dat!

Doordat we als mensheid nu in bewustzijn verhogen kunnen steeds meer mensen dit energieveld waarnemen. Uit eigen ervaring kan het heel groots en onwerkelijk aanvoelen. Toch gaan steeds meer velden ( ik noem het ook wel poorten) open.

Deze tijd vraagt van ons om meer en meer naar onze binnenwereld te verschuiven en het contact te maken met ons energieveld. Er speelt zich zoveel af en er in zo’n grootse innerlijke wijsheid in aanwezig.

Om je meer kennis te laten maken met deze energievelden zodat je meer houvast en herkenning in je eigen binnenwereld kunt gaan ontwikkelen ga ik weer Chakra Yoga-Meditatie lessen geven.

De Yoga- meditatie lessen zijn toegankelijk en mild.
Kijk in de agenda voor data en locatie.

 

Wat zijn de 7 Spirituele Wetten van Yoga?
wet van pure potentialiteit
wet van geven en ontvangen
wet van karma (oorzaak en gevolg)
Wet van de minste weerstand
wet van intentie en wens
wet van afstand nemen
wet van dharma (het doel van het leven)

Ik ben niet in de wereld; de wereld is in mij.
Dit is een uitspraak van de oude Yogi’s.

Prachtig want het stoffelijke universum, ons lichaam, en de gedachten die onze mind in beslag nemen zijn uitingen van een onderliggend onbegrensd veld van bewustzijn.
Deze yogi’s ging en ons lang geleden al voor op de innerlijke reis van bewustzijn.

Door yoga te beoefenen kom je als vanzelf in de dieper lagen van bewustzijn.
De lagen waar je Ziel aanwezig is.

Mijn lessen zijn zacht ,mild en verdiepend. Door het bewustzijn in de houdingen en meditatie te verdiepen naar de spirituele wetten ga je op een andere manier jezelf ervaren. Je maakt contact met je talenten en kwaliteiten vanuit de Zijns beleving. Vanuit wie jij werkelijk bent. Je gaat ervaren dat dat jij de creator van je eigen leven bent.

Het besef van de Spirituele wetten en dit toe te passen in mijn eigen leven heeft me veel gegeven. Het heeft me mede geleerd dat er een samenwerking is tussen mij en het Grote Geheel/ Universum. Dat ik het niet alleen hoef te doen hier. Dat er een samenwerking is als ik me daar op afstem.
Dit afstemmen ga je ervaren in de lessen Yoga en de Spirituele wetten.

Mijn Yoga-Meditatie lessen zijn zacht en Mild.
Voor data en locatie kijk in de agenda.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top