Bezield Leven

Ik besef me dat het niet voor iedereen vanzelf sprekend is om bezield te leven.
We hebben het niet op school geleerd.
Voor mij was het dan ook anders. Van jongs af aan was het contact met mijn Ziel er. Mijn ouders namen me vroeger vaak mee om te varen met de boot. We waren in mijn kindertijd vaak op het water te vinden en de natuur bracht me met mijn ziel in verbinding.
Ik ben gelukkig met het besef dat ik altijd de roep van mijn Ziel heb gehoord en de moed heb gehad om die te volgen als was dat bij tijden een heftige en pijnlijke ervaring.

Bewust zijn dat alles levend is en een goddelijke vonk heeft.
Dat besef had ik niet direct maar ik voelde wel de verbinding met de natuur en dat dat ze een was met mij. Ook werd ik een dromer genoemd. Contact met de ongeziene wereld heeft me door mijn kindertijd heen geholpen want met de mensheid had ik dat gevoel niet. Ik snapte dan ook niet zoveel van de wereld om mij heen. Voelde me vaak verloren als ik op school en met andere mensen was. Dat ik van alles moest wat met het  rationele te maken had maakte me heel ongelukkig. Ik blokkeerde er vaak in. Werd erg stil. Dan in de natuur te zijn was hemels voor mij en dat is nog steeds zo.

Alles in de natuur leeft en heeft een goddelijke vonk. Is bezield, draagt een spirit.
De Aarde, mensen, alle dieren, planten, stenen, zeeën, rivieren, beken en noem maar op. Doordat we dat niet hebben geleerd is de mensheid ver van zijn oorsprong afgedwaald. Het doet me vaak pijn als ik mensen zo onbewust zie leven. Geen idee hebben hoe ze de natuur kapot maken en met de dieren om gaan. Vooral ook hoe onbewust ze met zichzelf om gaan. Onbewust onbezield leven.

De reis vanaf de Bron naar Aarde waarin je als Ziel incarneerde, in het mensenlijklichaam waar je nu in leeft, bracht je door de sluiers van vergetelheid.
Gelukkig komen we nu in andere tijden. De sluier worden opgelicht en ons energieveld wordt als het ware wakker voor onze Ziel. Door de verschuiving in energie van de Aarde en het Universum komen we weer in contact met onze Bron energie. De energie van onze ziel. Deze be-leving is voor iedereen mens een andere ervaring.

De mensheid leeft op de Aarde en is zonder dat ze daar bewust van is 1 met de Aarde. Zonder haar kunnen we simpelweg niet leven. De Aarde beweegt door het Universum in een cyclus. Net als de Maan een cyclus heeft van 28 dagen heeft de Aarde een cyclus van 26000 jaar. Daarna verschuift ze naar een andere plek in het Universum en begint er een nieuwe cyclus. Rond het jaar 2012 zijn we in de afronding van die cyclus van 26000 jaar gekomen en nu zijn we in een nieuw tijdperk gestapt. We zijn een poort van nieuwe lichtfrequenties aan het ingaan. Een ander bewustzijn waar wij als mensen in mee gaan. Want wij zijn samen 1 met de Aarde.

Deze poort van nieuwe energie  brengt alles op aarde in een stroomversnelling. Alles wat ‘oude energie’ is breekt nu af. Dat merk je door de chaos die nu op aarde heerst. Alle verschrikkelijke dingen wat onbezield, met ego, macht en onderdrukking te maken heeft komt aan het licht. Het wordt de komende tijd voor iedereen zichtbaar die er voor open staat.
Hierdoor gaat er een kanteling ontstaan en kunnen we verschuiven naar de Nieuwe Aarde. Ook wel de 5e Dimensie, Hartsbewustzijn of Aquarius tijdperk genoemd.
Een tijdperk van Eenheid, Bezieling, Liefde en nieuw hoger bewustzijn.

Ieder mens heeft nu de mogelijkheid om de sluiers van vergetelheid af te doen.
Dit doe je door de reis naar je binnenwereld te maken. Alle trauma’s, pijn, onderdrukking, peperkende overtuigingen aan te kijken en te helen. Door de heling komt er ruimte voor het contact met jouw Ziel, intuïtie, kortom met jouw Innerlijke Wijsheid.
Die innerlijke Wijsheid is bezield met de goddelijke vonk die jij van oorsprong bent. Die goddelijke vonk laat zich niets wijsmaken en onderdrukken door angstzaaierij wat er eeuwen met ons als mensen gedaan werd en nu nog gebeurt.

Mocht je hier meer over willen weten of vind je mijn verhaal maar niks? Ik vraag je vooral je eigen onderzoek te doen.
Los van de Mainstream media is er op internet ontzettend veel informatie over te vinden.

Ik zelf heb veel aan het platform Studio New Earth. Te vinden op You Tube en Facebook.
De boeken van Tijn Touber Time Bender en van Robert Bridgeman 2044.
Ik volg Pam Gregory voor Astrologie.
Er zijn ontzettend veel Telegram groepen die informatie verstrekken over wat er speelt achter de schermen van Corona.

Lieve jij ik wens je toe dat je aan het werk gaat om je rugzak met alle nativiteit te  legen en jezelf te gaan helen. Ik help je er graag bij. Leven vanuit je Hart en Ziel vraagt een opschoning van jou energieveld. Een intensieve Innerlijke reis die jouw brengt bij wie je werkelijk bent. Een spiritueel wezen. Een Ziel. Een goddelijke vonk van Groots Licht met 4 lichamen. Je Fysieke, Mentale, Emotionele en Spirituele lichaam om hier op Aarde het spel te spelen om je Ziel verder te helpen ontwikkelen.

Als je doorhebt hoe ontzettend groots jouw Licht is zul je nooit meer angstig zijn!

In Liefde Akkelien Medina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top