Vraag & antwoord

Ja de stenen zijn gereinigd en opgeladen bij Volle Maan en klaar om te gebruiken.

Het kan zijn dat de steen tijdens gebruik dof wordt of breekt. Dat betekend dat je de steen niet meer hoeft te dragen. Je kunt de steen dan begraven en teruggeven aan de Aarde.
Het kan ook zijn dat je de steen steeds vergeet bij je te nemen of te dragen. Dat is ook een teken dat je de steen (even) niet meer nodig hebt.

Als je voor het eerst een steen bij je draagt dan heeft jouw energieveld de steen te leren kennen. Dat kan in het begin iets onwennig voelen. Je een vreemd gevoel geven.
Bouw dan langzaam op. Eerst een paar minuten en zo verder. Je merkt dat het kennismaken van jouw energieveld en het energieveld van de steen goed gaat.

Niet ieder steen kan bij elkaar. Tast dit even af. Werken met de energievan de stene gaat ook intuïtief.
Verder is het waardevol als je de steen inzet voor een bepaalde reden wat een steen met jouw energieveld doet. Hoe jij op de steen reageert. Dit is moeilijk te ervaren als je meerdere stenen tegelijk draagt.

Ja, je ontvangt per gekocht product een gebruiksaanwijzing met de specifieke werking en onderhoud.

Je merkt het als de stenen dof worden of breken. Geef dan uit respect en dankbaarheid de steen terug aan Moeder Aarde door de steen in het water te gooien of in de aarde te begraven.
Dit is een teken dat de stenen hun werk hebben gedaan. Je kunt proberen nogmaals te reinigen en op te laden. Echter na een lange tijd of intense helingsperiode is de kracht op. Je kunt de steen dan begraven en aan Moeder Aarde terug geven.
Er zijn verschillende manieren van opladen en reinigen van stenen. Je kunt de stenen opladen in maanlicht of zonlicht. Ook is de Seleniet of bergkristal een juiste steen waar je andere stenen mee kunt opladen en reinigen. Reinigen kan met water, aarde, rook van salie of Pale santo of van een kaarsvlam. Niet iedere steen is geschikt voor alle manieren. Ik heb hier een artikel over geschreven en die vind je onder BLOG.
Inhoud accordeon
Scroll naar top