Liefde voor mijn Ziel

Liefde, ik ken niemand die er niet van houdt.
Jij bent verliefd op de liefde is wel eens tegen mij gezegd en dat is ook zo. Ik ben dol op Liefde omdat er zoveel verschillende gevoelens van liefde zijn.
Ik heb me toen ik zwanger was van mijn 2e kindje echt afgevraagd of ik wel van dat kindje kon houden omdat ik met alles in mij van mijn eerste kindje hield. Nou geen probleem hoor. Mijn hart ging gewoon nog verder open😊
Het goddelijk kent ontelbaar vele manieren van liefde.
De liefde voor mijn dochter is bijvoorbeeld zo’n andere beleving als de liefde voor mijn zoon. Beide zijn onvoorwaardelijk. Dikke diepe liefde en toch met een andere beleving. Ook voor geliefden telt dat, voor familie, maar vooral voor mijn soul familie. De mensen die je misschien maar heel kort in je leven hebt, of lang en je weet ‘ik ken jou al zoveel langer dan deze aardse tijd’.
Dan is er nog de liefde voor het aardse. Voor eten, seksualiteit, de natuur, je huis, enz. en dan vergeet ik nog ontelbare andere dingen.

LIEFDE is GROOTS!

Mijn hele leven heb ik de liefde voor mijn ziel gevoeld. Ik kon er nooit omheen. Ze bracht me de geweldigste en vreselijkste ervaringen om maar te kunnen groeien. De liefde voor mijn ziel is groots.

Ziel woont in ons hart en de hart energie is elke dag sterker aan het worden hier op aarde in de mensheid. We kunnen er niet meer omheen of onderuit.
We kunnen onze ziel niet meer verloochenen. Als we dat doen zullen we heel ongelukkig zijn. Onze ziel wil geleefd worden. Wil hier zijn en haar doel op aarde komen beleven.
Ieder heeft zo zijn eigen zielendoel en heeft er nu voor wakker te worden.
Het gaat vanzelf als jij er klaar voor bent.
Je kunt de roep van je Ziel horen als je er wakker voor bent.

Wil jij contact maken met je hart en Ziel?
Sluit dan eens je ogen en plaats je linkerhand op je hartcentrum. De plek ter hoogte van je borstbeen. Dat is de plaats van je hartcentrum. Je hartchakra.
breng dan de aandacht naar je ademstroom en adem door  je hartcentrum. Alsof je hartcentrum een long is.
neem rustig de tijd om deze ervaring als vanzelf te laten stromen. En voel…..
Voel hoe je zakt in een andere staat van bewustzijn. De staat van LIEFDE.
MMMMMM hoe fijn is dat!

Let’s create de MAGIC of LOVE !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top