Jaartraining Magische Maancirkel

Ont-dek de relatie tussen de Maan
& jouw persoonlijke levensfases
en ga er co-creatie mee aan

Maan staat voor Yin energie, de vrouwelijke energie, intuïtie, verandering, ontvankelijkheid en onderbewustzijn.
Door met de maan te verbinden, te kijken en te voelen, ervaar je bewust de cyclus van het leven in kracht en energie. 

Al mijn hele leven ben ik in de ban van de mystieke kant van het leven. Ik eer de natuur buiten mij maar vooral ook binnen mij. Ik ben de natuur en mezelf steeds beter gaan leren kennen. Vanuit die energie verzorg ik elk jaar, startend eind oktober, rond het Keltische nieuwe jaar de Magische Maancirkel. 13 manen lang verbinden we ons tijdens de nieuwe maan met onszelf, elkaar en de maan. We volgen het ritme van de maan en ervaren daarin ons eigen ritme. Er wordt gewerkt met thema’s als: 

Wie ben ik? Wat leeft er in mij?
Welke kwaliteiten en talenten gebruik ik al en mogen bekrachtigt worden of zelfs wakker gemaakt worden?

siim-lukka-K6rjbT5P6wE-unsplash-692x1024

Hoe gaaf is het om met de energie van de maan te werken en zo bewust jouw leven vorm te geven, zodat je dromen en hartsverlangen wakker worden en magie kan gaan stromen?

Een magisch jaar! Verbonden met elkaar, vol verbazing ontdekken dat ons proces synchroon loopt. We begrijpen elkaar, steunen elkaar. Ik kijk elke keer weer uit naar de volgende cirkel! Intens dankbaar voor het afgelopen jaar Magische Maancirkel.

Hilda

Iedere maand bij de Magische Maancirkel brengt Akkelien me dieper in mezelf als we starten met de meditatie en ik de waan van de dag achter me laat. Daarna gaan we bezig met het zetten van een intentie voor de nieuwe maan(d). door rituele te koppelen aan het zetten van de intentie neem de intentie makkelijker de maand in. Kracht, helder en afgestemd op mijn doelen ga ik mijn jaar door. Bij Akkelien kom ik tot rust en inzicht. Alle ingredienten voor een bewust leven. Ook dit jaar ga ik zeker weer mee met Akkelien en de Maan.

Margot2
Margot Peters

DEZE JAARTRAINING BEVAT:

De Magische Maancirkel is een jaartraining waarin je een spirituele reis maak door jouw binnenwereld. Tijdens deze innerlijke reis ga je heel bewust je eigen Magische wereld creëren. 

Vanuit een veilige ruimte ervaar je meditatie, rituelen en uitleg over de maan. Ook zijn er deelrondes zodat we onze ervaringen kunnen delen en elkaar kunnen ondersteunen in ons eigen proces. We delen slechts, het is geen therapiesessie.

Voor wie dit traject is

De Magische Maancirkel is voor degene die bewust het ritme van de maan wil uitnodigen in het leven om zo een waardevol, verbindend en verdiepend leven te creëren vol magie. 

Je gaat dus een committent aan met jezelf en de groep om zo de mogelijkheid te creëren te verdiepen, te delen en te helen. Zo zetten we onze droom, hartsverlangen en onszelf neer en kijken we wat er speelt en zich ontvouwt door de cyclus van 13 manen.

Cursus Magische Maancirkel

Vanuit je ‘vernieuwde jij’ heel bewust jouw eigen magische wereld creëren.

Let’s make some Magic!

Rond nieuwe maan komen we 13 manen lang met een vaste groep mannen en vrouwen bij elkaar. 

Elke Magische Maancirkel is rond nieuwe maan op de dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. 

Per jaar:

€ 475,-

* Er vind een kennismakingsgesprek plaats om te kijken of we bij elkaar passen en kun je de vragen stellen die voor jou belangrijk zijn.

Vraag & antwoord

en lieve reacties

De dinsdagavond rond nieuwe maan van 19.30 – 21.30 uur.

Data 2021 volgen later.

Cornelis Trooststraat 48,
8932 BR, Leeuwarden
Spiritueel Atelier 306

Al mijn hele leven ben ik in de ban van de mystieke kant van het leven.
Het begon eigenlijk met horoscopen lezen in tijdschriften die ik vroeger las. Dan werd er een vlammetje in mij aangewakkerd van herkenning. Ik werd er altijd heel blij van.
Jaren geleden kwam ik in aanraking met het boekje Heks van Susan Smit. Tijdens het lezen vielen er heel veel kwartjes, het was een feest van herkenning. Het was geweldig dat mijn gevoel en belevingen vanuit mijn binnenwereld woorden kregen.

Kort daarna tipte een vriend mij dat er een Wicca groep werd gestart in Meppel. Ik ben me gaan verdiepen in wat Wicca was en het sprak tot me. Het voelde als een prachtige aanvulling op mijn leven. Iedere volle maan kwamen we bij elkaar.

Wicca is de oudste religie die is gebaseerd op het eren van de natuur. We deden ritueeltjes om de aarde te eren en danken. Dansen, zingen en ons te richten op de vrouwelijke energie van de maan. Mijn ziel groeide en werd nog meer voelbaar. Dit was het helemaal voor mij. Ik zit al lang niet meer bij die Wicca groep maar ben op mijn eigen manier wel altijd in de verbinding met de natuur, maan, elementen en natuurwetten. Het is de aanvulling op wie ik ben.

Ik eer de natuur buiten mij maar vooral ook binnen mij. Ik ben de natuur en mezelf steeds beter gaan leren kennen. Van daaruit verzorg ik dan ook maandelijks de Magische Maancirkel ( een jaartraining waarin we ons in het jaarwiel van 13 manen verbinden met de cyclus van de maan in een reis naar innerlijke ontwikkeling) en andere Maan Magie workshops. Ook pas in mijn dagelijks leven vele ritueeltjes toe om mij te ankeren hier op aarde.
Zo start ik mijn dag altijd met een afstemming. Dat is ook een ritueeltje.
Als je naar je eigen leven kijkt bemerk je nu vast ook herkenning.
Alles heeft een reden, zo ben jij op deze pagina terecht gekomen.
De maan en de natuur zijn voor mij niet meer los te denken van mijn Zijn.

Leven met de maan brengt me altijd weer terug in mijn hart en in het ritme en de fasen van mijn leven.

Ik zou het ontzettend mooi vinden om jou te mogen ont-moeten in de energie van Maan Magie.

Let’s make some magic!

Scroll naar top