Natuur – wijsheid als inspiratie voor jouw innerlijke wijsheid

De afgelopen tijd ben ik veel in de natuur geweest. Ze heeft me geholpen me te aarden en hier en nu te zijn zodat ik dicht bij mezelf kon blijven in deze bijzondere en intense nieuwe tijd.

De natuur is een plek waar we kunnen opladen, loslaten en waar we helemaal los kunnen zijn van alles. Volledig verbinden met het nu waarin alles precies goed is zoals het is. Waarin niks hoeft te veranderen want dat gaat vanzelf. Kijk maar naar de seizoen. Alles heeft zijn eigen tijd en ruimte.

De natuur geeft me het gevoel vrij te zijn in mezelf als ik het even niet meer weet of volledig overprikkeld ben.Terug te gaan van het hoofd naar mijn lichaam en de wijsheid in mijn hart.

Doordat ik geen yogalessen meer binnen mocht geven ontstond er een mooie manier om de natuur in te gaan met de cursisten. Wandel – Yoga – Meditatie lessen ontstonden en waren heel waardevol, ontspannend en verdiepend.

Doordat ik ook al individueel met mensen wandelde ontstond van hieruit de inspiratie om Natuur Coaching aan te bieden.

Natuur Coaching, wat is het?

Natuur coaching is een benadering vanuit een spirituele perspectief doordat de natuur als geheel wordt ingezet om tot helderheid, ontspanning, lichaamsbewustzijn, inzicht en heelheid te komen. De natuur is helend als je merkt dat je vast zit en het niet meer weet, slecht slaapt, gestrest, angstig bent of niet lekker in je vel zit?

Tijdens een wandeling in de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je wandelt letterlijk op nieuwe paden en zult hierdoor meer open staan voor  inzichten en nieuwe mogelijkheden in jouw leven.
De natuur spiegelt ons in wie we zijn, met een binnen wereld van emoties, gedachten, dromen, verlangens enz en een buitenwereld, de perceptie die je hebt ontwikkeld naar je omgeving.

Natuur coaching geeft de mogelijkheid om te sparren over situaties waar je mee stoeit en zetten daarbij metaforen en symbolieken in van de natuur zodat je tot inzicht kunt komen.

Het kan ook zijn dat je niet goed bij een hulpvraag kunt komen. Ik kan dan een luisterend oor voor je zijn en je zult merken de natuur zeker ook op jou reageert.

De wijsheid van de natuur zal stromen met jouw innerlijke wijsheid.
Hoe waardevol is dat!

Tot september kun je gebruik maken van de aanbieding en met me wandelen voor € 45,- i.p.v. € 75,- in de omgeving Leeuwarden.

Mocht je interesse hebben om met mij te wandelen, Kijk dan hier om van de aanbieding gebruik te maken >>>

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top