Natuurcoaching

In Leeuwarden en omgeving
in de natuur opladen en tot jezelf komen

Akkelien Namaste 2

Merk je dat je vast zit en het niet meer weet, slecht slaapt, gestrest bent, je angst ervaart of niet lekker in je vel zit?

Wandelen in de natuur brengt je stroom weer op gang. Waar je eerder vast liep voel je dan beweging komen. Merk je de stress en druk in je hoofd, de natuur helpt je loslaten en je gaat letterlijk ruimte voelen in je lijf en energieveld.

Tijdens een wandeling in de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je wandelt letterlijk op nieuwe paden en zult hierdoor meer open staan voor inzichten en nieuwe mogelijkheden in jouw leven.

De natuur spiegelt ons in wie we zijn, met een binnenwereld van emoties, gedachten, dromen, verlangens en een buitenwereld, de perceptie die je hebt ontwikkeld naar je omgeving.

De wijsheid van de natuur zal stromen met jouw innerlijke wijsheid.
Hoe waardevol is dat!

Voor wie natuur coaching is

  • Je merkt dat je vast zit en het even niet meer weet.
  • Je stoeit met één of een aantal situaties. Misschien slaap je slecht, ben je gestrest, angstig of zit je niet lekker in je vel.
  • Het kan ook zijn dat je niet goed bij een hulpvraag kunt komen.

Ik kan dan een luisterend oor voor je zijn. Je zult merken dat de natuur zeker ook op jou reageert.

Ook voor andere vragen kun je uiteraard een afspraak maken.

Hoe het werkt:

Natuur coaching is een benadering vanuit een spiritueel perspectief doordat de natuur als geheel wordt ingezet om tot helderheid, ontspanning, lichaamsbewustzijn, inzicht en heelheid te komen.

De kracht van de natuur is helend. Je laad er helemaal in op en komt volledig terug bij jezelf. Vanuit je hoofd en de drukte van de dag contact maken met je lichaam, je hart en Ziel. Een zijn met de natuur, met al haar kleuren, geuren en andere sensaties. Alle elementen die je nodig hebt om tot inzicht te komen.

Tijdens een wandel sessie sparren we en zetten daarbij metaforen en symbolieken in van de natuur zodat je tot inzicht kunt komen.

Een coach sessie duurt gemiddeld 1,5 uur.

Natuurcoaching

Laat de natuur je helpen je persoonlijke
stroom weer op gang te brengen.

Investering in jezelf:

€90,-

voor wandeling van 1,5 uur

Ik kijk er naar uit om een stukje op
jouw levenspad mee te wandelen.

Maak een afspraak


    Vraag & antwoord

    en lieve reacties

    Scroll naar top