Natuur Coaching

Natuurwijsheid als inspiratie voor jouw innerlijke wijsheid

Akkelien Namaste 2

Merk je dat je vast zit en het niet meer weet, slecht slaapt, gestrest, angstig bent of niet lekker in je vel zit?

Wandelen en contact maken met de natuur brengt je stroming weer op gang. Waar je eerder vast liep voel je beweging ontstaan. Je ervaart weer ruimte in jezelf voor nieuwe inzichten en mogelijkheden.

Een wandeling in de natuur brengt je buiten je eigen vertrouwde wereld waar gedachten patronen vaak de overhand hebben. Je wandelt letterlijk op nieuwe paden en zult hierdoor meer open staan voor inzichten en nieuwe mogelijkheden in jouw leven.

De natuur spiegelt ons in wie we zijn. Met een binnenwereld van emoties, gedachten, dromen en verlangens en innerlijke wijsheid naar een kijk op de buitenwereld die we vanuit onze binnen wereld zelf hebben ontwikkeld.

natuur coaching is voor jou als

 • Je merkt dat je vast zit en het even niet meer weet.
 • Je stress en overprikkeling ervaart.
 • Je richting in je leven mist.
 • Je weinig tot geen contact hebt met je lichaam en veel in gedachten leeft.
 • Je stoeit met één of een aantal situaties. Misschien slaap je slecht, ben je gestrest, angstig of zit je niet lekker in je vel.
 • Je wilt graag inzichten en/of richting bij je spirituele of persoonlijke ontwikkeling.

Natuur Coaching is een benadering vanuit een spiritueel perspectief doordat de natuur als geheel wordt ingezet om tot helderheid, ontspanning, lichaamsbewustzijn, inzicht en heelheid te komen.

Ik neem je graag mee naar een natuurrijke omgeving om samen met jou en de natuur tot inzichten te komen zodat jouw innerlijke wijsheid weer gaat stromen.

Ook voor andere vragen kun je uiteraard een afspraak maken.

In het blog Natuur Coaching omschrijf ik een sessie.
Wil je die lezen? gebruik dan onderstaande link.
Lees de blog >> 

Hoe het werkt:

Tijdens een wandeling Natuur Coaching kijken we naar situaties waar je mee stoeit. Vanuit mijn zachte verdiepende benadering betrekken we de metaforen en symbolieken van de natuur in jouw sessie. Hierdoor ontstaat helderheid, inzicht en overzicht kunt komen.

Het kan ook zijn dat je niet goed bij een hulpvraag kunt komen. Ik kan dan een luisterend oor voor je zijn en je zult merken de natuur zeker ook op jou reageert.

De kracht van de natuur is helend. Je laad er helemaal in op en komt volledig terug bij jezelf. Vanuit je hoofd en de drukte van de dag contact maken met je lichaam, je hart en Ziel. Een zijn met de natuur, met al haar kleuren, metaforen en symbolieken, geuren en andere sensaties. Alle elementen die je nodig hebt om tot inzicht te komen.

Een coach sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. De Natuur Coaching sessies kunnen in Leeuwarden of in de bossen bij de watervallen te Loenen (Veluwe) plaats vinden.

Na aanvraag van een sessie via het contactformulier neem ik binnen 2 werkdagen contact op om een afspraak te maken.

De wijsheid van de natuur zal stromen met jouw innerlijke wijsheid.
Hoe waardevol is dat!

"Akkelien is een rustige en zachte coach, die zich door haar intuïtie laat leiden. Tijdens de wandeling door een schoon historisch natuur park wordt ze samen met mijn innerlijke geaarde hart intuïtief geïnspireerd in wat er op dat moment nodig is. Zo heeft ze mij aangereikt mij te herinneren aan de steun en hulp die ik heb van de natuur en mezelf, door mij dat bewust te laten ervaren. Het was een hele fijne bijzondere ervaring waardoor ik het gevoel heb steviger en meer in balans in mijn schoenen (of blote-voeten) sta."

Wietse

....

.

Natuur Coaching

Laat de natuur je helpen je persoonlijke
stroming weer op gang te brengen.

Investering in jezelf:

€ 69.-

voor een wandel sessie van 1 uur.

Je kunt ook kiezen voor een coachtraject van 4 sessies.

Dan is de investering in jezelf: € 265.-
Dit traject wordt binnen 3 maanden afgerond.

Liever eerst kennismaken? Een kennismakingsgesprek is €35,- Dit kan telefonisch.

Merk jij dat het traject financieel niet helemaal haalbaar voor je is en je wel begeleiding en ondersteuning in jouw proces nodig hebt?
Neem dan vooral ook contact met me op. Dan gaan we kijken we naar wat er voor jou wel mogelijk is.

Natuur Coaching vind plaats in de bossen van Bakkeveen.

Maak een afspraak*

Ik kijk er naar uit om een stukje op jouw levenspad mee te wandelen. Jouw Innerlijke Wijsheid uit te nodigen en omarmen.


  captcha

  Werkt het formulier niet? Stuur een e-mail naar info@akkelienmedina.nl.

  * De sessies Natuurcoaching gaan altijd door. Ook bij slechter weer. Dit is namelijk een prachtige spiegel voor wat er in jouw speelt.

  Vraag & antwoord

  Om in aanmerking te komen voor vergoeding check je COA over coachtrajecten. Of vraag aan je manager of je in aanmerking komt voor een budget wat je voor aan  Coaching mag besteden.

  Zakelijke individuele sessie Natuur Coaching is € 85.- excl. btw

  Natuur Coach traject van 4 sessies € 325.- excl. btw
  *incl. online Aarding Weekchallenge t.w.v.€ 88.-
  *Edelsteen die jouw proces ondersteund
  Dit traject wordt binnen 3 maanden afgerond.

  Kennismakingsgesprek is € 55.-

  Scroll naar boven