Maanreading

Hoe gaaf is het dat de energie van de maanfasen
je kan helpen om je mooiste leven te creëren?

callum-shaw-bcCymEw9ME4-unsplash

Wist jij dat je een scheppend wezen bent? Dat je door af te stemmen op de fasen van de Maan je leven vorm kunt geven?

Elke maanfase heeft haar eigenheid aan energie.
Die varieert per maan(d) en als mens reageren we daar bewust dan wel onbewust op. Dat wij als mens sterk op de maan reageren is begrijpelijk als je beseft dat de maan het water regeert en wij voor 80% uit water bestaan.
Water symboliseert onze gevoelswereld. Die is altijd in beweging, net als de fasen van de maan in beweging zijn.
Door je bewust te zijn van het ritme van de maan creëer je een samenwerking in beweging en stroming van creatiekracht. We kunnen dan mee in de constante verandering en ons leven de vorm geven die wij zelf willen in wat we werkelijk nodig hebben.

Leven in het ritme van de maan geeft ondersteuning en helderheid in ons dagelijkse leven.

Het verschil tussen Nieuwe Maan en Volle Maan

Nieuwe maan zegt het al. Ze is nieuw en vol met mogelijkheden. Als een blanco blad om zelf in te kleuren met je wensen en verlangen. Dit is het moment  om je dromen en verlangen te creëren. Wat wil ik?  Wat houd mij tegen? Wat past bij mij? zo maar een paar vragen.

Tijdens Volle Maan is de energie van de maan op haar krachtigst. Volledig gevuld met haar lichtkracht. Het hoogtepunt van de maanfasen. Wij voelen haar energie (on) bewust ook. Het is zo’n krachtige energie. Vanuit deze energie geven we bewust dan wel onbewust uiting aan ons leven. Het is erg waardevol om te weten want dan kun je met deze Volle Maan energie gaan samenwerken.

Volle Maan gaat over een hoogtepunt bereiken en met de troep afrekenen. Daarom zijn sommige mensen ook in deze periode een beetje in de war. Het is een moment om aan je innerlijk te werken en de dingen die je niet meer wenst los te laten waardoor je weer jouw lichtkracht toe kunnen laten.

Hoe gaat een Maanreading in zijn werk?

Bij een Maanreading stel jij je vraag en doe ik een uitgebreide kaartlegging. Jij kiest zelf of je het liefs een Maanreading wil rond Nieuwe of rond Volle Maan. Deze persoonlijke reading is afgestemd op die specifieke Maanfase energie van dat moment. Je kunt overal vragen over stellen, als ze maar voor jou persoonlijk zijn.

De legging wordt gedaan vanaf 3 dagen voor de Nieuwe of Volle Maan tot 2 dagen erna. Je kunt de aanvraag wel eerder doen.

Na het invullen de Maanreading aanvraag  neem ik contact met je op voor persoonlijke gegevens en jouw vraag voor de reading. Ik laat je weten wanneer je de voor jouw persoonlijke Maan reading in je mailbox kunt verwachten.

Twijfel je over een Nieuwe Maan of Volle Maanreading? Dan kun je dit aangeven bij je keuze. We gaan dan samen aan de hand van je vraag kijken welke maanreading het beste bij jou past.

Maanreading

Heb jij behoefte aan :

  • richting in je leven?
  • een bemoediging?
  • advies en ondersteuning?
  • leven met het ritme van de Maan?

Dan is deze Maanreading speciaal voor jou!

€55,-

Zet de magie van Maan in en vraag een maanreading aan!

Vraag hier je Maanreading aan


    captcha

    Scroll naar top