The Wind of Change

We have to break down to break through hoorde ik gister iemand zeggen. Dat geloof ik wel. Doet me denken aan het Hart wat heeft te breken zodat het licht er doorheen kan stralen. Dat is volop gaande nu!

De Aarde beweegt in haar nieuwe licht frequenties. Werkelijk alles komt in het licht te staan en dat maakt dat de elementen heftig bewegen. Eerder schreef ik al een blog over het Water deze gaat over Lucht. The Wind of Change is volop aan het stormen. Omdat wij onderdeel zijn van de Aarde en uit de zelfde elementen bestaan is lucht ook in ons aan het stormen. Ik herken het wel. Als het zo stormt dan stormt het ook in mij. Wow wat een onrust aan gedachten. Alles in mij schud los als zo’n sneeuw schudbol.

Lucht symboliseert het denken, gerechtigheid, waarheid het wet systeem, communicatie en voor energie van het hart. Lucht is ook de adem die wij opnemen.

Als de storm gaat liggen dan komt de schudbol weer tot rust en zakt het troebel terug naar de bodem. En dat is nou net wat lucht ons laat ervaren. Het troebel.
Het troebel zijn onze onverwerkte emoties, pijnstukken, trauma en andere onrust.
Dit zie je ook terug in alle onrust, pijn en angst in de buitenwereld.
Zo binnen zo buiten. Als deze onrust, zo noem ik het maar even, wordt geheeld in jou dan zul je merken dat de storm van de buiten wereld je ook minder zal raken. Die neem je dan slechts waar. Die is er, meer niet.

Lucht is het element wat bij ons Hart hoort. Het Hart draagt de energie van Liefde, compassie en dankbaarheid. De hoogste lichtfrequentie. Het licht van liefde is intens krachtig. Stel je maar eens voor dat je 1 kaars brand in een donkere ruimte. In eens is de hele ruimte verlicht. Al het duister wordt verdreven. Dat is de kracht van Liefde, het verdrijft het duister.

Hoe gaat het met jouw Wind of Change?
Om gemakkelijker door deze wind of chance te gaan is mee bewegen het beste wat je kunt doen. Hoe meer weerstand je bied hoe lastiger is het om te blijven staan. Denk aan de boom die in de heftigste stormen blijft staan. Stevig met de wortels in de Aarde. Dat is dus ook aan jouw de boodschap. Zorg dat je gegrond blijft. Het contact behoud met je lichaam. Lucht brengt ons in gedachten en dat is nou juist waar je alleen maar naar hebt te kijken. Je bent namelijk deze gedachten niet. Ze zijn er alleen. Blijf gegrond en blijf in je hart. Zoals ik eerder zei is de kracht van liefde de sterkste positieve kracht die al het duister verdrijft.

Sluit een moment je ogen en stem af op je adem.
Voel de natuurlijke stroom aan lucht en levensenergie door je heen stromen.
Ervaar dit een poosje. Plaats dan de handen op je hartcentrum, te hoogte van je borstbeen.
Adem dan door je Hart. Alsof je Hart een long is. Adem Liefde in en adem Liefde uit.
Doe dit net zolang als voor jouw goed voelt.
Ervaar hoe je lichtkracht aan liefde toeneemt.

Dit voelt geweldig toch? Hier zit jouw kracht, maak er elke dag gebruik van.
Hou je frequentie hoog. Blijf in je hart. Dan kun je alle stromen aan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top