Van Vissen naar het Watermantijdperk.

Er is een grote bewustzijnsverandering gaande op Aarde. Het kan bijna niet anders dan dat je dat merkt. Veel ongemakken zijn ervaarbaar. Zo ook in ons lichaam.
De nieuwe lichtfrequenties zijn hoog er raken ons Hart. Deze nieuwe energie word het Christusbewustzijn genoemd. Het Christusbewustzijn heeft niks te maken met religie. Het is een bewustzijnsniveau wat nu toegankelijk is voor iedereen. Waar we nu allemaal naartoe bewegen.
Yesua (Jezus) en Maria Magdalena leefde dit Christusbewustzijnsniveau 2000 jaar geleden al. Zij lieten ons zien wat wij ook kunnen. Hoe gaaf is dat!

Eeuwen lang hebben we geleefd in het Vissentijdperk wat vooral de mannelijke energie vertegenwoordigde. We werden als mens geprogrammeerd dat de waarheid lag in alles wat zich buiten ons afspeelde.
Kerk, doctoren en overheidssystemen vertelden ons wat we moesten doen en gaven aan wat goed voor ons was. De kerk had het vrouwelijk verbannen waardoor nagenoeg de vrouwelijke energie werd verdreven.
Kracht en macht bleef over en kristalliseerde zich uit in een ego-denkende materialistische maatschappij. De Aarde raakt uitgeput. De mens wou maar meer en meer. Vanaf 2012 verschoven we naar het Watermantijdperk. In 2012 werd de nieuwe energie  voelbaar doordat vele en krachtige lichtcodes/frequenties naar Aarde kwamen en vanuit midden Aarde wakker werden. In 2020 zijn we dan ook in het Watermantijdperk gestapt en daar zetten we nu onze eerste stapjes in. Een nieuw tijdperk dient zich aan waarin Eenheid zegeviert. De mannelijke en vrouwelijke energie worden weer in balans gebracht. Deze verschuiving is wat de chaos in de mensheid nu laat zien. Alles wat eerder in het donker werd gehouden kan nu niet anders dan aan het licht komen. Na chaos komt er altijd weer balans en daar bewegen we naar toe.

De vrouwelijke energie die nu stroomt, de nieuwe lichtcodes/frequenties gaan er voor zorgen dat het mannelijke en vrouwelijke wat in ieder mens, zowel man of vrouw, aanwezig is weer in balans brengt.
Mannelijke energie is o.a gevend, aktie, macht, kracht, ego.
Vrouwelijke energie is o.a. ontvangend, intuïtie, invoelend, zorgend en empathisch.
Eeuwen lang is de energie uit balans geweest doordat er geleefd werd vanuit de mannelijke energie. We worden in dit nieuwe tijdperk uitgenodigd om weer helemaal de aandacht naar onze binnenwereld te brengen. Te gaan voelen en ervaren wat we echt zelf nodig hebben zonder dat de buitenwereld dat voor ons beslist.

Echter doordat er zoveel licht op aarde komt worden de schaduwkanten, emoties en ballast die je had weggestopt omdat je die eerder niet aan kon weer naar de oppervlakte gebracht.

Wil je werken aan jouw schaduwstukken? (schaduwstukken zijn die de delen in jou die je door de jaren heen in je leven weg hebt gestopt omdat je de pijn en de emotie niet aan kon of er niet bewust van was dat je het weg stopte)
Weet dan dat je van harte welkom bent in de groepssessie Healing Light Circle of bij een individuele coaching sessie in persoon of op afstand.

Welkom in de nieuwe wereld die magisch is als je daar je focus naartoe kunt verleggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top