Volg je hartsverlangen

Terug kijken op 2019 is er zoveel gebeurt. We zitten nu in het laatste stuk en ik merk dat alle intenties die ik heb gezet met de Magsiche Maancirkel nu bijna een jaar geleden uit zijn gekomen of verder uitkristalliseren.
Wat een feest om mijn hartsverlangen te manifesteren.
Mijn hartsverlangen voor mijn bedrijf was dat ik graag veel meer mensen wil bereiken met mijn talenten en kwaliteiten.
Ja, ik hoor je wellicht denken, wat zegt ze nu?
Kun je dat zomaar zeggen over jezelf,dat je talenten en kwaliteiten hebt?
We zijn toch groot gebracht met doe maar normaal? Bescheiden ook nog.
En wat een schande eigenlijk, wie zit er nou op te wachten dat jij jezelf klein houdt?
Dat je valse bescheidenheid te weeg brengt en je licht maar minimaal laat stralen?
Helemaal niemand!
Want hoe is het als je met iemand bent die vol passie en enthousiasme in het leven staat?
Hoe is het als je van iemand ziet dat die wel zijn of haar dromen achter na gaat?
Dat geeft jou ook de drive en enthousiasme om dat te gaan doen toch?
Of voel je angst om de eerste stap te zetten?
Ik vind het geweldig als ik zie dat iemand zijn of haar hart volgt.
Ik volg mijn hart al onbewust van jongs af aan en bewust de afgelopen 10 jaar. Ik maak visionboards, mediteer en visualiseer mijn prachtigste leven waarin ik voorop stel dat ik graag dienstbaar wens te zijn aan het leven.
Ik heb ervaren dat het leven dan met mijn mee beweegt. Ik krijg wat ik daarvoor nodig heb.
Het is niet altijd makkelijk. Er komen vele uitdagingen of blokkades voorbij dat is een feit. Toch geeft het als ik achterom kijk zoveel om trots en gelukkig op en mee te zijn!
En ik volg nog steeds iedere dag mijn hart. Dit jaar is door mijn vraag, hoe kan ik meer klanten en mensen dienen, ontstaan dat ik nu werk aan mijn online business. De afgelopen maanden zat ik in een enorme flow en is er al veel werk gedaan. Nu zit ik al 2 weken in een gevoel dat me tegenhoud om in actie te komen.
Mijn lichaam wil rust en bezinnen.
Dat is dan weer een uitdaging om daarin te zijn omdat mijn hoofd natuurlijk verder wil gaan. Ik kijk per dag wat er ontstaat en richt me nu even op andere dingen. De yogalessen zijn weer gestart en het is ook heel geweldig om na een lange zomer weer les te geven.
En zo ga ik mee in wat zich aandient. Het is fijn, confronteren, frustrerend en soms wordt ik ongeduldig en op ander momenten voel ik het vuur in mij van actie en handelen of er is volle levensvreugde. Wat is het geweldig om in dit proces te zijn.
Ik nodig jou ook uit om de magie van het leven toe te laten in jouw leven.
Je hart te volgen!
Mocht je het fijn vinden om mij uit te nodigen op jou levenspad dan start er eind oktober een nieuwe Magische Maancirkel waarin we een focus maken voor het komende jaar maar ook in mijn lessen of individuele coaching is er ruimte om in contact te komen mat jouw hartsverlangen en die naar boven te laten borrelen.
Let’s make some magic lief mens. Ik ont-moet je graag!
Hartegroet Akkelien Medina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top