21-daagse Zelf ZorgPlan

Open je voor je Innerlijke Wijsheid en ervaar
Zelfliefde, Innerlijke rust en Levensvreugde!

Voel je de behoefte om tot rust te komen, echt jezelf te ervaren en vanuit jou kracht uit te reiken naar de ander en de wereld om je heen?

21 dagen heeft een mens nodig om tot nieuwe gewoontes te komen en gedachtenpatronen te
doorbreken. Een nieuwe connectie te maken met lichaam, geest, gevoel en met je Ziel die je niet ziet maar zeker kunt voelen. Dan kun je stress en ander ongemak doorbreken of voor zijn.

Dit Zelf Zorgplan is een programma waarin je 21 dagen actief gaat werken aan Zelf Zorg zodat je weer beter in contact komt me jezelf en zelfliefde laat groeien.

Door deel te nemen aan dit 21 daagse Zelf Zorgplan leer je weer in contact te komen met je lichaam. Je leert lichaamsbewustzijn te creëren waardoor je veel gemakkelijker voelt wat je nodig hebt. Welke keuzes je kun maken om helemaal vanuit jezelf, jouw lichtkracht te leven. Je komt er achter dat antwoorden in jou liggen en dat jij zelf weet wat je nodig hebt om vanuit jouw kracht uit te reiken naar jezelf en de wereld om je heen. Leven vanuit jouw wijsheid en kennis is de magie van lichaam en energie.

De cursus Magische Intuïtie heeft mij geholpen mijn intuïtie vaker toe te passen op momenten waar ik daarvoor niet wist wat ik moest doen.

Tygo Korte

Over dit programma

Je gaat ervaren wat er leeft in jou, wat los gelaten mag worden en wat aandacht mag krijgen om te groeien in liefde, innerlijke (zachte )kracht en wijsheid. 

Je lichaam is een bron van kennis en wijsheid en door de diverse oefeningen en activaties word je 21 dagen lang geïnspireerd om actief bezig te gaan om goed voor je Zelf te zorgen. Dat geeft kracht, levensvreugde en Zelfliefde groeit iedere dag.

Hoe werkt het...

Vanuit een positieve intentie word je via dagelijkse mails aangemoedigd om een goede Zelf Zorg voor jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt:

  • een yoga en meditatie Hartles audio
  • 5 geleide meditaties en activaties voor het stimuleren van je energieveld
  • dagelijkse oefeningen om Zelf Zorg te ontwikkelen
  • dagelijkse affirmaties
  • Edelstenen informatie die het Zelf Zorg proces bekrachtigen

Je ontvangt levenslang toegang tot dit 21 daagse Zelf Zorg plan, zodat je alles op je eigen tijd kunt herhalen en verdiepen.

21-daagse zelf zorgplan

Open je voor je Innerlijke Wijsheid en ervaar Zelfliefde, Innerlijke rust en Levensvreugde!

Investering in jezelf*:

* Heb je het Zelfzorg Miniplan gedownload? Kijk in het plan voor een aantrekkelijke kortingscode!

Vraag & antwoord

en lieve reacties

Vanuit een lange depressieve periode na 2 postnatale depressies waarbij het jaren lang voelde dat ik bijna het grootste gedeelte van een maand in het donker leefde ontstond er langzaam steeds meer licht in mij toen ik met yoga en meditatie begon.

In mijn innerlijke reis waar ik in 2001 bewust mee begon heb ik veel lichaams- en energiewerk
ervaren. Doordat ik er zoveel baad bij had voelde ik sterk de behoefte om de kennis door te geven. Van daaruit is dit aanbod ontstaan.

Met veel gedrevenheid heb ik door de jaren heen oefeningen, meditaties eigen gemaakt die ik
graag met jou deel. Ik wens je toe dat je er net zoveel baad bij hebt als ik.
Ik heb mezelf leren omarmen door Zelf Zorg toe gaan passen . Dat gun dat jou ook!

Scroll naar top