Natuur Coaching

Wandel-Yoga -Meditatie

De Natuur is mijn Healing Tempel

De natuur heeft me altijd heel gelukkig gemaakt. Hoe ik er als kind in kon spelen en in op vakantie ging. Varen met de boot, op het water zijn, in de landerijen spelen, de elementen met mij laten spelen, me de weg te wijzen, een zijn met de natuur in mezelf. Ja, ik werd Ziels gelukkig als ik na een verplichte schoolweek mocht genieten van een weekendje met de boot varen. Ik kon uren wegdromen in mijn rubberbootje of met mijn regenjas aan, gewoon buiten Zijn. Ik voelde de intense verbinding met moeder Aarde, de elementen, de sterren en maan en de zon. Wauw!

De natuur ondersteund mij om de intensiteit van het leven te verzachten. De computer maakt me zo ontzettend vermoeiend, maar ook winkelen in de stad en de supermarkt om maar kleine voorbeelden te noemen.
Echter vraagt het leven ontzettend veel van ons. Het is een hele taak om steeds maar weer de balans in onszelf te vinden en behouden.

De natuur brengt ons energieveld in balans, aard ons, helpt ons onszelf te bekrachtigen en terug te vinden.

Er zijn regelmatig momenten dat ik het niet goed weet of ontzettend overprikkeld ben, dan is de Natuur een zegen!
Als ik mijn wandelschoenen aantrek en naar buiten ga is er gelijk die verademing.
Al lopend stel ik mijn vragen aan het universum en geef mijn zintuigen de volledige vrijheid hun werk te doen.
Een natuurbad geeft me inzichten, rust, troost, geluk en nog zoveel meer niet in woorden te vatten.
De natuur brengt me in verbinding met haar wijsheid en weerspiegeld daarin gelijk mijn innerlijke wijsheid. Dat is intens krachtig.
Hoe gaaf is het om zelf tot inzicht te komen?
Ja, de antwoorden zitten in onszelf en wandelen helpt me daarbij om er mee in contact te komen.
Zo ontstond het idee om de coach sessies die ik eerder alleen binnen gaf nu ook mee naar buiten te nemen in de vorm van Natuur Coaching.
De wijsheid van de natuur in te zetten tijdens het coachen is een krachtige waardevolle aanvulling.
Ik kijk er naar uit je op een mooie buiten locatie te ont-moeten.

Natuur Coaching in werking:
We gingen wandelen en de hulpvraag kwam er al snel uit.
Hoe kan ik omgaan met mijn sensitiviteit in communicatie? Ik vind het heel moeilijk om me staande te houden als ik voor mezelf op heb te komen. Wat kan ik doen om mijn verslagenheid en niet uit mijn woorden te kunnen komen oplossen?

De wandeling ging verder, langzaam kwam er een verhaal op gang. Er was alle tijd en ruimte. De natuur helpt daar zo goed in mee. Zo werd er duidelijk wat er aandacht mocht krijgen.

We gingen aan de slag met gronding. Het is magisch om te zien als iemand in zichzelf gaat staan. Volledig in zijn/haar lijf zakt en Hier is.
We ontdekten een Karische verbinding met een bekende. Na invoelen van mijn kant werd er duidelijk dat ze als zielen hadden afgesproken om op communicatie gebied een spiegel voor elkaar te zijn tijdens dit leven. Deze openbaring gaf veel helderheid, begrip en herkenning.
Als afsluiting hebben we nog een initiatie gedaan. Dit bracht de cliënt weer helemaal in verbinding met zijn eigen kracht.

Zijn ervaring:  Het was een hele fijne bijzondere ervaring waardoor ik het gevoel heb steviger en meer in balans in mijn schoenen (of blote-voeten) sta.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top