Welkom, ik ben Akkelien Medina

In mijn 20er jaren maakte iemand een opmerking dat ik een hoogsensitief persoon ben. Ik had er nog nooit van gehoord. Toen ik uitzocht wat het betekende werd ik blij. In mijn pubertijd merkte ik namelijk dat ik me vaak ongemakkelijk, onrustig en onbegrepen voelde en mensen maar vaak eng vond. Ik had echt geen idee waar die gevoelens vandaan kwamen. Mijn lichaam werd er ziek van. Op 16-jarige leeftijd werd in het ziekenhuis gezegd dat ik stress had. Ik dacht alleen maar, waarvan dan? Er ontstonden daarna hele periodes dat ik het gevoel had in het ‘donker’ te leven. Zo noemde ik het. 

Ik had een mooi leven maar waarom was ik dan zo vaak down?

Dat ik met gemak constant energieën en sferen op vang van mensen en omgeving was voor mij toen nog onbekend. 

Van jongs af had ik al een gevoel dat er toch meer op aarde was dan ik beleefde. Ik moest weten wat het was. Het was belangrijk voor me. Dat dit allemaal met elkaar te maken had wist ik toen nog niet.

Energie- en lichaamswerk

In 2001 ging ik naar de School van Praktische Filosofie en Spiritualiteit. Daar ontmoette ik gelijkgestemde mensen. Dat was helemaal nieuw voor mij. Ik hoorde daar ook over yoga en meditatie. Dat ben ik toen gaan beoefenen. Ik merkte dat het me goed deed. Heel langzaam aan begon ik weer wat lichtpuntjes in mij te voelen. Toen ik op een zeker moment tijdens de yogales in de eindontspanning lag voelde ik: dit wil ik doorgeven. De stem in mij was zo helder dat ik gelijk gestart ben met de Yoga docenten opleiding. Door de jaren heen ging mijn innerlijke reis verder naar diverse opleidingen en workshops over energie- en lichaamswerk.

Ik ging het contact aan met mijn lichaam en stapte steeds meer vanuit de donkere gedachten naar het licht in mij. Het maakte me steeds meer Heel, zo voelde het. Ik voelde steeds meer hoe waardevol het is om via deze weg tot ontspanning te komen, jezelf te ontmoeten en één te worden met het leven.

Vanuit de kennis die ik heb opgedaan begeleid ik vanuit mijn bedrijf Akkelien Medina al 10 jaar mensen individueel en in groepen om contact te maken met het lichaam en het energie veld. Ik ben gespecialiseerd in onder andere Yoga, Meditatie, energetische behandelingen en Maanmagie. Verder laat ik me leiden door mijn intuïtie en werk ik samen met de spirituele wereld.

Ik reis graag een stukje met jou mee op jouw levensreis
om je via ‘de magie van lichaam en energie’ in contact te brengen met
jouw ‘Heelheid en innerlijke wijsheid’ en die te omarmen.

Namaste!
Akkelien Medina

Breng meer magie in je leven met:

Scroll naar top