Welkom, ik ben Akkelien Medina

In mijn 20er jaren maakte iemand een opmerking dat ik een hoogsensitief persoon ben. Ik had er nog nooit van gehoord. Toen ik uitzocht wat het betekende werd ik blij. In mijn pubertijd merkte ik namelijk dat ik me vaak ongemakkelijk, onrustig en onbegrepen voelde en mensen maar vaak eng vond. Ik had echt geen idee waar die gevoelens vandaan kwamen. Mijn lichaam werd er ziek van. Op 17-jarige leeftijd werd er dan ook in het ziekenhuis gezegd dat ik stress had. Ik dacht alleen maar, waarvan dan? Er ontstonden daarna hele periodes dat ik het gevoel had in het ‘donker’ te leven. Zo noemde ik het. Dat ik met gemak constant energieën en sferen op vang van mensen en omgeving was voor mij toen nog onbekend. 

De roep van mijn Ziel volgen

Van jongs af had ik al een gevoel dat er toch meer was dan ik kon zien en bewust waarnemen. Ik moest weten wat het was. Het was belangrijk voor me. Dat dit ‘Weten’ allemaal met elkaar te maken had wist ik toen nog niet. Ik hoorde de roep van mijn Ziel!

Energie- en lichaamswerk

Na een periode van zoeken (Bewust en onbewust merkte ik later) in kerken en esotherische boeken waar ik altijd wel een raakvlak voelde meer wat het nooit helemaal was, kwam ik in 2001 in aanraking met de School van Praktische Filosofie en Spiritualiteit. Daar ontmoette ik gelijkgestemde mensen. Dat was helemaal nieuw voor mij. Ik hoorde daar ook over yoga en meditatie. Dat ben ik toen gaan beoefenen. Ik merkte dat het me goed deed. Heel langzaam aan begon ik weer wat lichtpuntjes in mij te voelen. Toen ik op een zeker moment tijdens de yogales in de eindontspanning lag voelde ik: dit wil ik doorgeven, bewustwording en ontspanning. De stem in mij was zo helder dat ik gelijk gestart ben met de Yoga docenten opleiding. Door de jaren heen ging mijn innerlijke reis verder naar diverse opleidingen en workshops over energie- en lichaamswerk.

Ik ging het contact aan met mijn lichaam en energieveld en mijn hart ging open. Zo stapte steeds meer vanuit de donkere gedachten naar het licht in mij. Het maakte me steeds meer Heel, zo voelde het. Ik voelde steeds meer de magie van hoe waardevol het is om via deze weg tot ontspanning te komen, jezelf te ontmoeten en één te worden met het leven.

Vanuit de kennis die ik heb opgedaan begeleid ik vanuit mijn praktijk Akkelien Medina al meer dan 10 jaar mensen individueel en in groepen om bewustwording en ontspanning te brengen naar Lichaam, Energie veld, Ziel en Zijn.
Ik ben gespecialiseerd in onder andere Yoga, Meditatie, Heartfulness, Energetische behandelingen, Verbinding met de Ziel  en Maanmagie. Verder laat ik me leiden door mijn intuïtie en werk ik samen met de spirituele wereld.

Ik reis graag een stukje met je mee op jouw innerlijkereis
om je via ‘de magie van Lichaam en Energie’ in contact te brengen met
jouw Lichtkracht.

Hartegroet Akkelien Medina

Scroll naar boven