Je wijze lichaam, tempel van de Ziel

Luister naar je lichaam wordt er gezegd. Waarom zou je dat willen?

Van jongs af aan wordt ons geleerd dat we vanuit ons hoofd moeten redeneren. Eerst denken dan doen hoor ik nog zeggen…..
Maar is dat wel zo?

Toen ik rond mijn 20ste met yoga begon ontstond er een mooie kennismaking met mijn lichaam. Daar lag een hele wereld aan kennis en wijsheid. Voor mij totaal nieuw!

Ons lichaam reageert op prikkels en situaties en als je heel goed luistert zul je er je intuïtie in kunnen ervaren. Sommigen noemen het hun onderbuik gevoel.
Intuïtie is de “spreker” van het hart en het hart belichaamt je Ziel.
Jouw Ziel die al ‘ik weet niet hoe vaak’ is geïncarneerd en ontiegelijk veel kennis en wijsheid draagt. Jouw Ziel weet wat je hier op Aarde te doen hebt.

Door te verbinden met je lichaam, te verstillen via yoga en meditatie kun je gemakkelijk contact maken met je Ziel en achter je levensdoel komen.
Iedereen heeft z’n eigen levensdoel.

Ikzelf ben dol op mijn Ziel. We zijn dikke maatjes. Heb goed contact met mijn Ziel en handel dan ook al jaren vanuit die energie. Door yoga, meditatie en energiewerk ben ik gefascineerd geraakt van mijn Hart en Ziel.

Wist je dat de kracht van het hart 5000x krachtiger is dan de kracht van de gedachten? Dat het hart zijn eigen breincapaciteit heeft?

Volg je hart.
Volg het gevoel waar je blij van wordt. Of volg het gevoel wat je verteld dat iets je ongelukkig maakt. Luister naar jou innerlijke stem. Kom voor deze stem s ‘ochtends je bed uit. Vind je het moeilijk om af te stemmen op deze stem? Kijk dan eens naar jou jeugd. Naar het kind in jou. Waar werd je als kind blij van? Waar wilde jij je op richten?

Ik weet nog dat ik als kind vaak riep: strijd voor de mensen rechten. Geen idee waar ik het vandaan haalde maar het was er en ik riep het.
Het heeft als vorm gekregen dat ik vaak lichtmeditaties doe om zo de mensheid, Aarde en alles wat er verder leeft te verbinden met het Net van licht.
Door te verbinden met het Net van licht dat zich energetisch om de Aarde heen bevind, ontstaat er steeds meer licht wat het donker verdrijft. Het donker wat in de chaos van de mensheid en systemen zo zichtbaar is nu.
Door te richten op het licht zal lichtkracht groeien en ontstaat er een grotere stroom van liefde en gaan de harten van de mensheid open en de Zielen krijgen ruimte om het Aardse te leven.

Lieve jij verbind je met je lichaam, hart en Ziel.
Daar ligt al jou kennis.
De redding komt niet vanuit de buitenwereld.
Die komt vanuit jouw innerlijke wijsheid en dat is LIEFDE

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top