Blog Engelen helpen graag om je te helen

Jaren geleden gaf iemand mij een boekje over engelen en er zat ook een meditatie cd bij.
Ze zei: ik weet zeker dat je hier blij van wordt.
Ik was niet zo’n lezer maar ging er toch in lezen. Het raakte me gelijk en voor ik er erg in had was het boekje uit. Ook de meditatie ging ik uitproberen.
Ik raakte in een zachte liefdevolle meditatie waarin ik zomaar contact maakte met de Engelen.
Het was zo fijn en helend.
Ik ging vaker mediteren want vanuit rust en verstilling is contact maken met Engelen, als je het niet gewent bent, de beste manier. Ik raakte iedere x vervult met zachtheid en liefde en dat voelde natuurlijk geweldig.
Ook ging ik meer boeken lezen. Het boek Engelen Magie gaf mooie oefeningen die ik ging doen om mijn contact met de Engelen sterker te maken. Ik had inmiddels al door dat ik bij alle hulp die ik maar nodig had ze kon vragen mij te helpen en dat werkte zo goed. Ik kreeg steeds meer het gevoel niet meer alleen te zijn.
Boeken lezen doe ik niet meer. Ik heb nu iedere dag een fijn contact en wordt zo op een prachtige manier zelf door de Engelen begeleid.
Zo is het ont-staan dat ik vanuit mijn Praktijk AkkelienMedina nu veel samenwerk met de Engelen, spirits en mijn gidsen. Zonet heb ik zelf nog een healing van Aartsengel Michael en Aartsengel Rafael ontvangen om zo weer vele emoties los kunnen laten. Ik voel me zo licht en ontspannen nu.
Het is voor mij een grote eer om samen te werken met de Engelen en spirits om mensen die hulp,advies of begeleiding nodig hebben te kunnen bieden.
De Engelen staan te popelen om ons te helpen we hoeven het alleen maar te vragen.
We zijn er graag voor jou!
Hartegroet Akkelien Medina
2016 2017 353

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top