De Frequentie van de Nieuwe Aarde

Het zal je niet ontgaan zijn, we zijn wereldwijd een bewustzijnsverschuiving aan het maken. We verschuiven van 3D naar 5D.
Van 3D dat gericht is op ratio, macht structuren, ego en persoonlijkheid naar 5D. Naar het Hartbewustzijn, eenheid, verbinding. De Nieuwe Aarde wordt het ook wel genoemd.
Deze verschuiving is de oorzaak van alle chaos en bewegingen die nu ervaarbaar zijn in de mensheid en op Aarde. Alles en iedereen heeft mee te gaan, bewust of onbewust.

We zijn al een tijdje aan het bewegen in de Nieuwe Aarde. De Aarde heeft letterlijk een nieuwe plek ingenomen in het universum. Heeft de cyclus van 26000 jaar in Vissen afgerond en is aangekomen in het Waterman tijdperk. Ze is aangekomen in een hogere frequentie van bewustzijn.

Het zetten door zo rond 2012. In die tijd zijn we van het Vissen tijdperk verschoven naar het Waterman tijdperk. Afgelopen 21 december 2020 zijn we dan helemaal in het waterman tijdperk gestapt wat ook wel de 5e dimensie wordt genoemd. De dimensie van het Hartbewustzijn.

De verschuiving naar de Nieuwe Aarde was al wel eerder dan 2012 op gang gekomen maar vanaf die tijd begon je duidelijker te merken dat er wat aan het veranderen was. Ik merkte het zelf heel goed want grootse verschuivingen waren voor mij dat jaar onvermijdelijk. Ook om mij heen zag ik van alles veranderen.

Waterman staat voor verbinding, liefde, eenheid, Ziel, leven vanuit je hart, energie en vrijheid.

Door deze verschuiving in bewustzijn gaat de trilling van moeder Aarde omhoog. De lichtkracht in het hart van de Aarde wordt groter. Ze kan niet meer wachten. Het heeft te gebeuren. Doordat wij een onderdeel zijn van de Aarde gaat de mensheid in trilling/frequentie mee omhoog en dat is nu heel duidelijk te merken.

We verschuiven van Angst naar LIEFDE.

Er komt nu meer licht naar Aarde en de frequentie aan lichtkracht in de Aarde verhoogt mee.
In de mensheid zullen de komende jaren grootse veranderingen ontvouwen. Het is nu al volop gaande en zichtbaar. Dit proces zal nog zeker jaren doorgaan.

Als je zelf op onderzoek bent gegaan over wat er echt schuilt achter alle systemen dan ben je al heel wat wijzer. Dan weet je ook dat er geen weg meer terug is. We hebben naar het Hart te bewegen. Dat is immers de Waterman energie.
Alle uitputting op Aarde heeft dan ook te stoppen en alle systemen die niet bezield zijn zullen veranderen. Je ziet het groots gebeuren. De onbezielde systemen zijn aan het wankelen. Scholen, banken, regering, farmaceutische systemen en noem maar op. Alles wat niks met het hart te maken heeft zal uiteindelijk sterven of te onder gaan. Er komt iets voor in de plaats wat wel resoneert met Watermantijdperk en ten goede komt aan de mens en Ziel. Hoe dat er uit gaat zien in voor iedereen nog de vraag. Er zijn zoveel tijdlijnen nu gaande. Het kan nog alle kanten op.

Doordat de trilling van de Aarde verhoogt gaat ons menselijke energieveld en bewustzijn mee verhogen.  Wij leven volledig samen met de Aarde. Zonder haar zijn wij niks waard.
Door het Waterman Bewustzijn zullen de sluiers van onwetendheid van de mens laag voor laag af vallen. Dit is al gaande. De meeste mensen worden wakker voor wat zich echt afspeelt. De wereld is in chaos. Echter is wat je ervaart in de buitenwereld een spiegel voor jouw binnenwereld. Alle schaduw stukken komen nu helemaal vanzelf aan het licht.
Dit is ook heel duidelijk te merken. Stress, irritatie, frustratie, boosheid, angst en het gevoel van onderdrukking en nog veel meer van die ellendige energie viert hoog tij in de mensheid.

Dit proces hebben we te doorleven. Door de schaduw stukken aan te gaan in jouw binnenwereld ga je rust en overzicht creëren voor jezelf. Dit reflecteert zich dan weer terug in je buitenwereld. Dit doorleven is een intense innerlijke reis. Mocht je hier hulp en ondersteuning bij nodig hebben dan ben ik er graag voor je.
Welkom in het Magische Waterman tijdperk. De 5e Dimensie. Het is er al. Het leeft in jouw Hart. Daal er gerust in af.

Hartegroet Akkelien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top