Van angst naar liefde. De grote bewustzijnssprong.

Lieve jij,

Omdat je mij al een tijdje volgt vanuit mijn bedrijf wil ik je graag op de hoogte brengen van mijn ervaringen van de afgelopen tijd want die energie ervan stroomt letterlijk door in mijn bedrijf Akkelien Medina.

Vanaf maart zijn we in een rollercoaster van veranderingen terecht gekomen. Eerst was er bij mij behoorlijke wat ongeloof. Hoe verder ik in tijd reisde kwam er meer en meer chaos op gang in mijn leven en in de wereld om me heen. Jou vast ook niet onbekend.

Dit was voor mij persoonlijk het begin van een grote shift om naar buiten te treden en mezelf helemaal te laten zien met mijn Ziel en Zijn. Veel kwam naar de oppervlakte. Vele emoties en pijn mocht ik accepteren en doorvoelen. Door dit aan te gaan kon ik steeds beter de roep in mijn hart van mijn ziel ervaren bemerkte ik.

De roep van mijn ziel is altijd heel krachtig geweest. Ik reageerde er wel op en handelde er ook naar maar het met mensen delen deed ik maar weinig. Als ik het wel deed werd het raar gevonden of ik werd soms uitgelachen.  Heel langzaam liet ik wel steeds meer van mezelf zien ook door uit te spreken dat ik met Engelenenergie werk. Maar het bleef spannend om me kwetsbaar op te stellen.

Door de afgelopen periode is er een verandering ontstaan en ben ik nu voor mezelf op een punt beland dat ik het niet meer wil en kan wegstoppen. Het mag er nu echt uit!

Vanuit de Magische Maancirkel heb ik me wel altijd vrij gevoeld om mezelf geheel te uiten in wie ik werkelijk ben en twee weken geleden tijdens het online Ont-Moet festival, wat we met een groep geweldige mensen hebben georganiseerd, heb ik mezelf in de workshops die ik heb geven helemaal laten zien.

Ik zal je zeggen, ik heb nog nooit zoveel complimenten gehoord omdat ik nu uitdroeg vanuit wie ik ben! Het voelde zo spannend, tja stel je voor dat ‘ze’ je niet goed genoeg vinden of een ‘rare’? Ik was heel bang om te gaan maar ik heb het gedaan en ik wil nu nooit meer anders😊

De wereld maakt een grote verschuiving mee en de mensheid is klaar om bewust te verbinden met zijn of haar Ziel.

Dit is hoe ik vanaf nu ook mijn bedrijf verder vorm ga geven. Ik voel dat ik mensen mag helpen om hun ziel te belichamen, ze te helpen een bewustzijn voor zichzelf te ontwikkelen zodat ze ook hun Zielsroep kunnen horen en van daaruit kunnen leven. Leven vanuit mijn hart is wat ik al zolang doe en al zoveel ervaring in heb opgedaan en daar neem ik je graag in mee als dat goed voor jou voelt.

Ik zal een korte omschrijving geven over de bewustzijnssprong die er op dit moment gaande is. Die nog maar net is gestart en ons uiteindelijk zal brengen van angst naar vertrouwen en LIEFDE.
Ik hoor regelmatig de vraag:

“Ja, liefde dat kan toch geen verandering brengen? Hoe werkt dat dan?”

Het gaat hier niet om de romantische liefde van, ik hou van jou en ik blijf je trouw. Het gaat om een vele diepere vorm van LIEFDE. Het gaat om LIEFDE als creatiekracht. De creatiekracht vanuit het bewustzijnsveld wat alles omvattend is vanuit de energie van Diepe dankbaarheid en compassie.

Wellicht vind je dat vaag klinken, echter maak je er zelf onbewust iedere dag gebruik van. Het bewustzijnsveld, ik noem het altijd “het grote geheel” maar je kunt het god of de bron, het universum noemen.

De oneindige ruimte ( het bewustzijnsveld) om ons heen voorziet ons van inspiratie en ideeën met in de kern LIEFDE. Je bent er ieder moment mee verbonden. Dit veld is waar onze Ziel vandaan komt voor ze incarneerde in je lichaam. Iedereen is een Ziel alleen is het grootste gedeelte van de mensheid het vergeten.

Er is niks zweverigs aan het is wie we werkelijk zijn. Vanuit ons lichaam kunnen we ons zielsverlangen vorm geven hier op aarde. De Ziel is alleen maar liefde, de creatiekracht LIEFDE. Angst is wat ons allemaal is aangeleerd.

Op dit moment vindt er wereldwijd een mega grootte sprong plaats in ons bewustzijn. We worden letterlijk uitgenodigd om van angst, waar we duizenden en duizenden jaren in hebben geleefd, de verschuiving te maken naar vertrouwen in LIEFDE.

Het vertrouwen en de Liefde vanuit ‘het grote geheel’ leren vertrouwen dat er voor ons wordt gezorgd vanuit een veel groter plan dan wij als mensen ons maar kunnen bedenken. Dit plan is altijd al het Spel van het leven geweest. Het spel waarin we leren en ervaren om onze Ziel, onze ware zelf verder te ontwikkelen.

Wij reageren met ons energieveld en lichaam op de wereld om ons heen.

Wil jij ook een dieper contact met wie je werkelijk bent?

Je intuïtie, Ziel, kracht van het hart LIEFDE en levensvreugde? Een prachtig wezen zo veel grote dan lichaam, emotie en gedachten?

Ik nodig je van harte uit om het aanbod dat vanaf eind juni start te komen be-leven. Kijk in de agenda >>> voor een impressie van wat er voor de komende tijd op het programma staat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top