Waarheid en Eerlijk

Jaren geleden tijdens mijn yogadocenten opleiding hadden we een lesweekend over Waarheid en Eerlijk. Ik had er zin in was benieuwd wat dat met yoga te maken had.

Tijdens het weekend kwam ik er achter dat niemand eerlijk is en de waarheid spreekt. Dat iedereen leugentjes om bestwil doet, groot of klein of iets maar niet zegt om een ander te beschermen. Dan heb je natuurlijk nog degene die liegt omdat die bang is voor de reactie en degene die liegt omdat die dat zo vaak heeft gedaan en zijn eigen leugens is gaan geloven.

Na het weekend was ik echt geschokt.
Eerlijkheid en Waarheid wat betekend het eigenlijk?
En hoe werkt dat in de mensheid?

Naïef of je mag het ook onwetend noemen, dacht ik ook van mezelf dat ik altijd eerlijk was. Nou is dat in de basis wel mijn aard maar toch was ik geschrokken toen ik echt bewust werd van mijn eigen manier van doen.

Door de jaren heen ben ik eens gaan kijken en observeren hoe dat bij de mensen om me heen gaat. Want ja: wat is eigenlijk Eerlijk en Waarheid?

Kort gezegd heeft ieder zijn eigen waarheid, zijn eigen verhaal ont-dekte ik en handelt daarnaar. Het is dus niet altijd DE waarheid.
Tv kijken met nieuws en talkshows e.d. doe ik al jaren niet meer. Das een “waarheid” op zich. Daar prik ik inmiddels wel doorheen.
Ik geef toe ik kijk graag naar Netflix en ben de afgelopen weken eens in series gedoken waar ik anders omheen ga. Nu op onderzoek uit. De reden dat ik ze anders niet zie is omdat ik het eigenlijk te Erg vind.
Ze zeggen vaak “het is maar een film of tv” maar ik ben inmiddels gaan geloven dat alles wat in films en series wordt getoond Echt in de wereld gaande is. Tot het meest schokkende aan toe. Dat wordt dan weer weggezet als Geen Waarheid……..
Zo blijf ik mijn eigen onderzoek doen.

Goed, terug naar Eerlijk en Waarheid in de wereld om je heen.
Hoe werkt het voor jou de Waarheid zien en ervaren?
Eerlijk zijn tegen jezelf en de ander?
Heb je dat wel eens onderzocht?

Om de Waarheid voor onszelf te ont-dekken hebben we de reis naar onze binnenwereld te maken. Daar vind JOUW waarheid plaats. Dat is de plek waar jou innerlijke wijsheid aanwezig is en daar heb je op te leren bouwen en vertrouwen.
De innerlijk reis van bewustwording is van groot belang voor iedereen NU.
Leren leven vanuit Intuïtie en je Ziel dat is de nieuwe energie. Dat is nu gaande.
Bewust worden van jezelf, van jouw waarheid en daar eerlijk over durven zijn naar jezelf .

Je hoort me de laatste tijd veel spreken over De weg naar binnen gaan.
Bewust worden van wie jij werkelijk bent.
De energie frequenties/trilling veranderen snel. De oude energie van angst zaaierij, manipulatie, onderdrukking en “het antwoord en de waarheid ligt in de buitenwereld ‘ is voorbij. Het is NU tijd dat jij jouw eigen waarheid gaat ontdekken.
Stel jezelf eens de vragen:
Wat is waarheid voor mij?
Wat heb ik nodig?
Waar krijg ik energie van?
Wat is goed voor mij?
enz enz

Stap uit de oude energie en ga de verantwoording nemen voor je eigen leven lieve jij!
Voor jouw Innerlijke Wijsheid, intuïtie en kracht van je Hart en Ziel.
Draai je om naar het oude en zeg: Ik doe hier niet meer aan mee!
Stap in je eigen waarheid!
Ga je weg naar binnen, je weg naar je hart en innerlijk weten. Daar ligt jouw Waarheid en daar heb je in te stappen.
Wil je graag de stappen zetten en heb je hulp nodig? Er zijn vele hulptroepen om je heen.  Ook kun je natuurlijk bij mij terecht.

De energie van december zal ons helpen om verder in het Hart te zakken.
De keuze is aan jou. Blijf jij je richten op de buitenwereld waar zo ontzettend kan worden gelogen en de waarheid verdraaid of verzwegen of ga je het pad van je Hart?

Er staat een nieuwe jaar voor ons klaar met een prachtig energieveld die meer en meer bekrachtigd is met de Goddelijke Liefde die wij in werkelijkheid zijn.

Durf jij daar in te stappen? De keuze is aan jou.
Er zijn vele, vele mensenzielen die met je mee stappen.
Ik nodig je van harte uit.

O ,ja en heeft Eerlijk en Waarheid met yoga te maken?
Ja, dat heeft het zeker. Yoga betekend verbinding en een zuiver Hart.
We zitten nu in de transitie om te verbinden met het Hart, Lichaam en Ziel.
Ik was er jaren geleden al mee begonnen dus 😊

Welkom in de Nieuwe Wereld van LOVE, PEACE & HARMONY
Ga je mee?
Let’s make some Magic!
Hartegroet Akkelien Medina

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top