Energetische Coaching

Geeft inzichten, levensvreugde en
het contact met jouw innerlijke wijsheid.

Energetische Coaching

Ons lichaam bestaat uit energie en heeft een energieveld om zich heen, jouw beschermingsveld (aura). Je kunt het vergelijken met de dampkring om de aarde. Zonder dat je het in de gaten hebt wordt je energieveld ieder moment van buiten af belast. Denk aan social media, tv en negatieve sferen van mensen waarmee je in contact bent geweest. Als deze ballast niet wordt verwerkt en losgelaten ontstaan blokkades in de doorstroom van jouw levensenergie. Dat geeft spanning, pijn en andere onrust.

Een energetische coach sessie is een holistische behandeling die verder kijkt dan het fysiek lichaam en werkt op je energiehuishouding. De behandeling is een combinatie van een gesprek, healing methodes en een kaartreading.
Door deze combinatie ontstaat er balans, wat ruimte geeft en je bewustzijn vergroot. Door de kracht van het zelf herstellende vermogen van het lichaam ontstaat er weer een vrije doorstroom van levensenergie. Dat geeft inzichten, levensvreugde en het contact met jouw innerlijke wijsheid.

Hoe het werkt
Ik ontvang je met een kop thee en gaan we in gesprek. Vandaaruit neem je gekleed plaats op de behandeltafel. In afstemming op jouw energieveld laat ik me intuïtief leiden. Na de healing is er een kaartreading om inzicht te geven op wat er op dat moment speelt in jou en wat er tijdens de healing naar boven is gekomen.

De duur van een sessie 60 minuten.
Investering in jezelf: € 60.-
De duur van een sessie 90 minuten.
Investering in jezelf: € 90,- (meest gekozen)

Afspraak maken


  captcha

  Vaker Healing?

  Het kan zijn dat er mee sessies nodig zijn om helemaal tot de kern te komen.

  Dan ik het waardevol om een strippenkaart te nemen zodat je het commitment met jezelf aangaat om tot healing te komen. Je komt dan 1 keer per maand voor een sessie.
  3 van 60 minuten sessies voor € 165,-
  3 van 90 minuten sessies voor: €250,-
  * Deze strippenkaart is 3 maanden geldig.
  Wil je een strippenkaart afnemen? Maak een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

  "Al een lange tijd heb ik een burn out. Na veel te hebben geprobeerd heb ik een afspraak met Akkelien Medina gemaakt voor een aantal healingen.

  Akkelien vertelde dat ze de energetische koorden had laten door snijden door de Engelen. Eerst merkte ik er niet zoveel van totdat ik bij bepaalde personen kwam waar ik anders moeite mee had en nu in mijn kracht bleef. Verder heb ik een aantal technieken geleerd om mijn energieveld te beschermen. Ik ga nu bewuster met mijn energie om. Aard mezelf iedere dag en vraag de hulp van de Engelen en dat is geweldig!

  Mijn reactie naar Akkelien toe: Waarom weet niet iedereen dit, dit is toch geweldig!
  Ik ben rustiger en heb vertrouwen in de toekomst."

  Margriet Broersma
  Scroll naar top