Cursussen & Retraites

In deze bijzondere tijd van transformatie, is het fijn om ondersteuning te krijgen.
De cursussen en retraites bieden jouw, vanuit een veilige bedding, een plek waarin je met een groep begeleiding en ondersteuning vind voor jouw persoonlijke proces.
De thema’s gaan o.a. over Intuïtie, Ontspanning en verstilling, Hart frequentie, Lichaam en energieveld.
Je kunt samen in een groep of online deelnemen. 

In een groep samen Zijn

Agenda

Iedere maand kun je zelf magie creëren tijdens de activiteiten.
Diverse thema’s komen voorbij met de energie van bewustwording, verdieping, verbinding en klank. 

Leven in BewustZijn Dagretraite

Jouw leven is als een reis waarin jij je eigen levensverhaal schrijft

Op deze maandelijkse retraite neem ik je in een fijne groep mee op een innerlijke reis naar je binnenwereld. Elke maand met een nieuw thema.

Een reis door Lichaam en Energieveld, Hoofd, Hart en Ziel. De wereld van waaruit jij voelt en ervaart. Van waaruit je leeft. Het is de wereld waar jouw kennis en wijsheid ligt verscholen.

Cursus Magische intuïtie

Wil je graag meer bezieling en richting in je leven?

Dan is deze cursus speciaal voor jou! 

Magische Intuïtie is een ontzettend fijne manier om vanuit positiviteit je persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling te brengen. 

Je leven zal op het gebied van relaties, dromen en verlangens op een waardevolle manier veranderen.

Magische maancirkel

Een Spirituele reis in het ritme van de Maan

De Magische Maancirkel is voor jou die bewust het ritme van de maan en de natuur wil uitnodigen in het leven om zo een waardevol, verbindend en verdiepend leven te creëren vol magie.

Rond nieuwe maan komen we 13 manen lang met een vaste groep mannen en vrouwen bij elkaar. Vanuit een veilige ruimte ervaar je meditatie, rituelen en uitleg over de maan. 
Yoga

Wat leeft er in je lichaam en in jouw energieveld?

Graag nodig ik je uit bij mijn Yogalessen waar het vooral gaat om bewustwording. Waar wordt je aandacht naar toe gebracht en mag het er zijn?

De aandacht ligt vooral bij het Zijn, de beleving en ervaring en niet bij het Doen. Zo wordt de verschuiving gemaakt van human -Doings naar human- Beings want dat is wat we werkelijk zijn.

Je vind diverse yogalessen met als basis Hatha Yoga; de klassieke yogavorm die onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans brengt.

Online

21 dagen Zelf Zorg

Wil je meer doen met
Zelf Zorg?

Voel je de behoefte om tot rust te komen, echt jezelf te ervaren en vanuit jou kracht uit te reiken naar de ander en de wereld om je heen

Met de online Zelf Zorg 21 daagse word je 21 dagen lang online begeleid om te leren goed voor jezelf te zorgen door meditatie, yoga en andere oefeningen voor bewustzijn van je lichaam en energieveld. Oude patronen mogen worden doorbroken en nieuwe komen er voor in de plaats.

Online Aarding Weekchallenge

Stap in je aarding

Een week lang krijg je dagelijks een meditatie of healing om:

  • Volledig verbinden met jouw lichaam en energieveld.
  • Lichaamsbewustzijn ontwikkelen zodat je de taal van je lichaam en energieveld zult gaan ervaren. Daar liggen je antwoorden.
  • Te bouwen aan jouw fundament, het contact met je lichaam in verbinding met de Aarde en het Universum.
  • De kracht van Zijn ervaren vanuit jouw innerlijke wijsheid.
Meditatie-album

Wil je onrust makkelijker los laten & je verbinden met jouw innerlijke rust?

Dit meditatie-album neemt je mee in een reis door je lichaam naar een bepaald gevoel en ervaring zodat je die kunt onderhouden. Ga  een samenwerking aan met je hele zelf. Je Lichaam, Ziel en Zijn. Je leert je je lichaamstaal voelen, de signalen begrijpen en er naar luisteren.
Scroll naar boven