White Time Healing

Tijdens de yogadocenten opleiding maakte ik kennis met chakra’s en het energieveld. De aura, ja daar had ik wel eens van gehoord maar dat ik chakra’s heb en wat die voor functie hebben, dat was nieuw informatie voor mij.
We gingen aan de slag met de chakra’s. Meditaties en de yoga-asanas verbinden met de chakra’s was geweldig. Mijn hele alles ging aan en ik was reuze enthousiast. Ik wou alles leren en weten over chakra’s!
Vol goede moed ging op innerlijke reis in de wereld van chakra’s en levensenergie.
Ik volgde na de opleiding vele cursussen en workshops en inmiddels geef ik al weer jaren chakra yoga en healingen/ energetische behandelingen.

Kort geleden heb ik mijn kennis uitgebreid met White Time healing. Mijn diploma gehaald en ik heb al weer een aantal healingen mogen geven. Persoonlijk maar ook op afstand.
Ook geef ik mezelf White Time Healing en dat is werkelijk magisch!
Ik ben hoog sensitief en dat betekend o.a. dat mijn zenuwstelsel snel overbelast is. Ik sta als het ware de hele dag “aan”. Ik heb dan ook altijd te werken aan mijn gronding. Als ik in de ochtend geen meditatie en afstemming doe dan vliegt mijn energie binnen de kortste keren alle kanten op. Dat zorgt voor overprikkeling, ik ben super snel moe en heb een korte concentratie. Ik kan op een dag niet heel veel ondernemen.
Doordat ik mezelf White Time Healing geef merk ik echt een enorm verschil met daarvoor. Ik voel me nu compact, dicht bij mezelf. Heb duidelijk meer energie en merk dat ik aan het einde van de dag nog wat energie over heb en dat is zo’n verademing!
Ik heb met meerder healing vormen gewerkt maar dit nog niet eerder ervaren.

We staan er vaak niet bij stil dat er energielekken in onze aura en chakra’s ontstaan door alle indrukken die dagelijks bij ons binnen komen.
Door het chakrasysteem stroomt onze levensenergie en het is dan ook nodig om dagelijks het werk wat nodig is voor ons energieveld te doen om dicht bij onszelf en gezond te blijven.
Dan ben je gegrond en stroomt de levensenergie weer goed en voel je de levensvreugde en levenskracht weer stromen.
White Time Healing kan hier groots in bijdragen!

Je snapt wel I Love White Time Healing?

Mocht je geïnteresseerd zijn naar wat deze geweldige healingsessies voor jou kan betekenen dan laat ik je bij deze weten dat ik t/m eind sept kennismakingsessies van € 35.- geef in Leeuwarden en in Oudega (SM)
Mocht het bij je passen dan kun je een Coaching & White Time Healing traject met korting volgen.
Onder de button Sessies op de home pagina vind je alle info over het Coaching & White Time Healing traject.

De kennismakingsessie kun je aanvragen via info@akkelienmedina.nl
En ik zou zeggen: DOEN! ?

Scroll naar boven