Yoga

Bij mijn Yogalessen gaat het vooral om bewustwording.
Wat leeft er in je lichaam en in jouw energieveld?
Waar wordt je aandacht naar toe gebracht en mag het er zijn?
De aandacht ligt vooral bij het zijn, de beleving en ervaring en niet bij het doen.
Zo wordt de verschuiving gemaakt van human -Doings naar human- Beings want dat is wat we werkelijk zijn.

Je bent van harte welkom bij mijn verstillende en meditatieve Yogalessen.

Namaste Akkelien Medina

In mijn lessen is er aandacht voor

"In contact met Akkelien vind ik rust. Ze heeft geen oordeel en geeft me ruimte om mijn eigen lijf te volgen. Ze neemt me mee in mijn lijf en dan….neemt ze me mee in spirituele verbinding. Dit is precies waarom ik bij haar heling vind en geen “gekke’ Ik zweef uit mezelf dingen, waar ik dus heel goed in ben, uit mezelf zweven."

Margot2
Margot Peters

"Ik heb een drukke baan, waar ik veel energie in steek. Dan is een avond Body & Soul practice puur genieten. De begin meditatie maakt dat ik land en mijn gedachten los kan laten. Ik merk dat energie weer gaat stromen. Door de houdingen gaan mijn nek en schouders tintelen en voel ik mijn bloed weer stromen in alle ledematen. Alle gedachten los laten is een uitdaging maar dat gaat steeds beter. Samen mantra zingen vond ik in het begin spannend maar als je het eenmaal doet is het magisch. Akkelien heeft een rustige en zachte stem waardoor je alle oefeningen en meditaties heel relax kunt volgen."

Irene Leusman

Lesrooster

Dinsdag 9.00 tot 10.15
Momenteel wordt er geen les gegeven in groepen

Body & Soul Practice

Neem een moment voor jezelf om terug te gaan naar deze basis. Hoe ervaar je je lichaam en wat leeft er allemaal in jou? Wat verteld je hart, jouw Ziel?

Body & Soul Practice geeft je wekelijkse een moment om terug te gaan naar je basis door yoga van het hart, mantra’s en helende meditaties. Hierdoor verstrek je jouw lichaam en Zielsbewustzijn. Kom je thuis bij Jezelf, in je Bron waar het puur en zuiver is.

Woensdag 09.00 - 10.15

<brMomenteel word er geen les gegeven in groepen.

Yin Flow

Meditatieve Hatha Yoga vanuit de vrouwelijke energie die gericht is op verstilling en ontspanning. Je gaat op een liefdevolle manier contact maken met je lichaam wat je Ziel en Zijn versterkt.

Kijk in de agenda voor meer informatie.

Yoga Nidra en Klankbad

Een oude yogavorm die lijkt op slapen. Systematische oefeningen en visualisaties worden aangereikt waarbij het lichaam fysiek, mentaal en emotioneel tot een diepe ontspanning wordt gebracht.

Scroll naar top