Blog Verbinding

Yoga betekend verbinding.
Ik was 24 jaar toen in voor het eerst naar een yogales ging. Ik vond het gelijk een heerlijke manier om te verbinden met mezelf. Het voelde prettig aan.
Met veel liefde geef ik nu alweer 6 jaar wekelijks zelf yogalessen. Ik merk dat ik me steeds meer verbonden voel. Vroeger voelde ik me vooral verbonden met gezin en familie en nu is dat gevoel veel grootser geworden.
In je leven heb je een paar momenten waarin je door een heel diep dal gaat. Dit zijn de momenten waarin je door het grote kwantumveld / universum word verteld en uitgedaagd dat je de verbinding met jezelf mag aan gaan. Als je dit niet doet dan blijf je in het diepe dal zitten. Er ontstaat nog meer stress of zelfs een burn-out en lichamelijke klachten.
Het is dan belangrijk dat je keuzes gaat maken die betrekking hebben op kiezen voor jezelf. Dit zijn we misschien niet helemaal gewend. Misschien heb je van huis uit mee gekregen dat het egoïstisch is om eerst aan jezelf te denken en daarna pas aan de ander.
Toch is het van het grootste belang dat je jezelf vooraan zet en gaat ervaren wat jij nodig hebt om je goed te voelen. Van daaruit sta je namelijk in je kracht en kun je vanuit die kracht en liefde er moeiteloos voor de ander zijn zonder dat je jezelf opbrand.
Yoga heeft mij hierbij ontzettend geholpen. Yoga lessen maar ook het achterliggende begrip van yoga, verbinding.
Ik ging letten op patronen van gedachten en gevoelens. Begon me bewust te aarden, de natuur in te gaan en vooral te stoppen met o.a. zelfkritiek.
Zo ontstond er steeds meer verbinding met wie ik waarlijk ben. Ik ontmoete hele andere stukken in mij die vroeger ver verstopt waren en voel me nu krachtig persoon.
Inmiddels is mijn basis/fundament gelegd en richt ik me heel bewust met veel liefde op de ander en op het grote geheel. Prachtige verbindingen met ontzettend mooie mensen mag ik ervaren en vanuit het kwantumveld/universum komen de prachtigste dingen naar me toe. Ik voel me een gelukkig en blij mens.
Ik wens je toe dat jij je ook bewust verbind met je ware zelf. Dat stuk in jou dat leeft en ervaart vanuit je hart.
Weet dat ik met veel liefde begeleiding bied om je te helpen ook die krachtige verbinding te ervaren met je Ware zelf in je leven.
Jij speelt de hoofdrol in jou leven dus zorg goed voor jezelf. Ervaar hoe prachtig je bent, dat de wereld zit te wachten op jou en je talenten! Heb jezelf lief en voel die verbinding.
Namaste Akkelien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Scroll naar top